Gemakkelijk Moederdag cadeau om te maken met kinderen

Gepost door Marleen 0 reacties

Gemakkelijk moederdag cadeau, leuk om met kinderen te makenMoederdag komt er aan, weer een leuke reden om iets met je kindjes te maken. In deze post laat ik een gemakkelijk Moederdag cadeau zien dat ik twee jaar geleden met mijn kindjes heb gemaakt. Mijn dochters waren toen nog best jong waardoor het niet al te ingewikkeld mocht zijn en niet al teveel tijd mocht kosten, want dan is de aandacht er snel vanaf. Op internet had ik eerder al een idee gezien over een pot met droge ingrediënten voor koekjes o.i.d.. Die pot kun je dan cadeau geven en dan hoeft de ontvanger er alleen de ‘natte’ ingrediënten (melk, eieren) aan toe te voegen om iets lekkers te kunnen maken.

Voor dit Moederdag cadeau heb ik de kinderen een glazen pot laten versieren met vingerverf (doe dit wel een paar dagen van te voren want als ze net als mijn dochters zijn dan wordt hij bedekt met dikke klodders verf en dan duurt het wat langer voordat het droog is). Bij de winkel heb ik cakemix gehaald waar alleen water bij hoeft (erg gemakkelijk als de kindjes ze later mee gaan maken), cupcakevormpjes en wat versiering voor op de cakejes. Doe dit in de versierde pot en hang aan de pot de lijst met ingrediënten en het recept, zodat de moeder in kwestie weet wat ze nog toe moet voegen en hoe het gemaakt moet worden. Je kunt dit zelf schrijven maar waarom moeilijk doen als dit al op de achterkant van het pak staat ;-). Ik heb dit uitgeknipt en gebruikt en er nog wat afdrukken van de voetjes en handjes aan toegevoegd (gemaakt tijdens het verven van de pot). Zo heb je een mooi cadeau om te geven aan je moeder.

Gemakkelijk moederdag cadeau, leuk om met kinderen te maken

Op de site van Marieke van gewoonmarieke.com kun je veel inspiratie vinden over hoe je een mooie ‘pot vol ingrediënten’ kan maken (klik), leuk om bijvoorbeeld als verjaardagscadeau te geven. In haar printableshop kun je ook nog etiketten vinden waar je de potten nog mooier mee kan maken.

Succes er mee!

♥ Marleen ♥

Comments

comments

Geef een reactie

Previous Post
«
Next Post
»
Populaire berichten