How-to K3 geboetseerd van fondant, inclusief K3 taart.

Gepost door Marleen 2 reacties

How-to K3 taart met geboetseerde K3.Al jaren hoor ik hun liedjes bij ons uit de radio knallen, maar tot nu toe heb ik nog nooit een taart over dit trio mogen maken. Maar nu was het zo ver, een lief dametje werd 6 en wilde graag een K3 taart! Het leek me leuk om de drie dames van K3 te boetseren en besloot hier een how-to van te maken. Zo kan ik jullie laten zien hoe ik deze poppetjes maak en kunnen jullie er misschien ook tips uit halen (of mij juist tips geven, want die hoor ik natuurlijk ook graag).

Ik ben geen professional en heb hiervoor geen workshop gevolgd, al staat dat wel op mijn verlanglijstje, dus waarschijnlijk kan het anders, beter en sneller maar voor mij werkt het gemakkelijk en goed als ik het zo doe.

How-to K3 geboetseerd van fondant

Ik besloot de how-to deze keer eens anders te ‘presenteren’ dan dat ik normaal doe, ik heb er namelijk een filmpje van gemaakt. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden:

Vinden jullie een filmpje handiger of is het duidelijker wanneer ik het in een post met foto’s uitleg zodat je er rustig naar kan kijken? En missen jullie een muziekje onder het filmpje of is het zonder muziek beter te volgen?

Het was een erg leuke taart om te maken, hieronder nog een foto impressie van de taart in zijn geheel:

K3 taart met geboetseerde K3 van fondant.

Hoe de roos onderop de taart is gemaakt, kun je lezen in deze how-to.

Bedankt voor het lezen!

♥ Marleen ♥

Comments

comments

Geplaatst in How-to's, Taarten

Geef een reactie

2 Reacties
mei 11, 2013
16:51
#1 Ikram :

Wat een vrolijke taart én echt goed gelukt ondanks dat je nooit een workshop ervoor hebt gevolgd! :) Ik vind de foto’s wel handig met de instructies erbij, zeker om dan te pauzeren (dan hoef je niet zozeer alles opnieuw te beluisteren ;)) Wat muziek op de video zou nog wel leuk zijn :D

mei 22, 2013
13:32
#2 Eefje :

Wow, wat een gave taart! Het ziet er super mooi uit. Ben heel benieuwd wat je nog meer post op deze blog!!

Previous Post
«
Next Post
»
Populaire berichten