Ik vlieg er vandoor, een gezonde afscheidstraktatie

Gepost door Marleen 2 reacties

Een gezonde afscheidstraktatie, een vlieger

Zoals je misschien eerder al hebt gelezen, is mijn oudste dochter net jarig geweest. Onze kleine grote meid werd al weer 4, wat het einde van het kinderdagverblijf en peuterspeelzaal betekende en het begin van de basisschool. Dit afscheid moest natuurlijk gevierd worden. Aangezien alles een beetje dicht op elkaar zat en ik bijna 30 afscheidstraktaties moest maken, ging ik op zoek naar iets gemakkelijks en gezonds. Ik kwam vrij snel op het idee wat volgens mij al door duizend andere moeders gebruikt is, maar ik wilde jullie toch mijn versie laten zien.

Ik heb dus gekozen voor het welbekende vliegertje met de tekst: ik vlieg er vandoor. De vlieger heb ik gemaakt van karton, deze heb ik op een prikkertje geplakt. Daarnaast heb ik er nog een draadje aangemaakt waar de ‘strikjes’ aan zouden komen.

Deze vliegertjes op stokjes had ik al ruim van te voren gemaakt, de ochtend van het afscheid heb ik de rest gedaan. Ik hebĀ divers fruit aan het stokje geprikt, de draad door een naaldje gedaan en hieraan miniknakworstjes geregen. Gemakkelijk en snel en mijn dochter was er erg blij mee dus dan is het voor mij al zeer geslaagd.

Deze traktatie isĀ een aanrader als je op zoek bent naar een snelle gezonde afscheidstraktatie.

Comments

comments

Geplaatst in Traktatie

Geef een reactie

2 Reacties
apr 12, 2013
20:22
#1 linda :

Nou ik weet wat ik met Suus haar 4e verjaardag ga trakteren!!! Fantastisch!

Trackbacks voor deze post.
Previous Post
«
Next Post
»
Populaire berichten