Thomas de Trein taart met een geboetseerde Thomas

Gepost door Marleen 4 reacties

Thomas de Trein taart

Voor de lieve jarige Melle mocht ik een leuke jongens taart maken, een Thomas de Trein taart. Op het wereld wijde web vond ik veel leuke ideetjes die ik voor de taart kon gebruiken. Ik besloot ook deze keer weer te boetseren, gewoon omdat dat ontzettend leuk is om te doen en het de taart net wat extra’s geeft. Met wat plaatjes van Thomas en een miniatuur treintje van mijn dochters ging ik aan de slag.

De taart zelf heb ik verder redelijk rustig gehouden. Ik wilde ´3D´wolkjes maken en via Pinterest vond ik een site met uitleg hoe je deze maakt. Via YouTube vond ik ook een ontzettend handig filmpje hoe je het gezicht van Thomas de trein kan maken. Ik raad je aan deze te kijken wanneer je een Thomas de trein taart op de planning hebt staan. Ik kon deze techniek bij deze taart helaas niet gebruiken omdat het echt een ieniemienie gezichtje was dat geboetseerd moest worden. Hieronder staan de betreffende linkjes:

3D wolkje :klik!
How-to Thomas de trein gezichtje: klik!

Resultaat Thomas de trein taart

En omdat plaatjes meer zeggen dan woorden, hier het resultaat:

Resultaat Thomas de Trein taart

Bedankt voor het kijken!

♥ Marleen ♥

Comments

comments

Geplaatst in Taarten

Geef een reactie

4 Reacties
mrt 10, 2013
08:44
#1 Eef :

Ha die marleen,
Na gisteren het feestje van Melle maar ns besloten je blog te bekijken. geweldig zeg wat kun jij bakken en mooie /lekkere dingen maken! Leuk om te lezen en.. Geweldig om te proeven. Mijn Saar vond t overigens ook heel leuk dat ze de taart die ze gisteren gezien had nu op de iPad kon bewonden.

Lieve groeten eef

mrt 10, 2013
14:12
#2 Ikram :

Prachtige taart! :) Gouden handen heb je zeg hihi :D

mrt 10, 2013
15:31
#3 Mama van Melle :

Wat een mooie taart heb je gemaakt voor onze jarige job! En ondanks dat Melle geen taartenliefhebber is, hebben we er heerlijk van gesmuld.

Nu nog een datum prikken voor onze taartenbak-cursus. :-)

X

mrt 11, 2013
19:21
#4 linda :

Wow Marleen, prachtig! Je hebt jezelf weer overtroffen! Jammer dat ik geen jongetjes heb!

Previous Post
«
Next Post
»
Populaire berichten