Traktatie, taartje van karton

Gepost door Marleen 4 reacties

Al weer meer dan twee jaar geleden (pfff….wat vliegt de tijd) werd mijn oudste dochter 1 jaar. Aangezien er kindjes kwamen van verschillende leeftijden met dus ook andere snoepbehoeftes ;-), heb ik allemaal taartpunten van karton gemaakt die verschillend van elkaar gevuld konden worden.

Het idee heb ik natuurlijk van het wereld wijde web afgepikt…ik bedoel afgehaald, het oorspronkelijk idee kun je via de volgende links vinden:

Kleine taartpunt en grote taartpunt. (met dank aan party-kids.nl).

Destijds was er alleen maar een werktekening van een kleine taartpunt voorhanden (daar kreeg je net met moeite een ballon in gestopt). Nu is er ook een werktekening voor een grotere taartpunt toegevoegd op hun site, al is die in verhouding breder en lager. Ik heb destijds de tekening van de kleine taartpunt vergroot zodat er eentje op een A4 paste en versierd met stickers (fotootje en teksten) en parapluutjes.

Het zag er erg leuk uit, dus een aanrader als je eens inspiratieloos bent.

Hierbij het resultaat:

(klik op de foto om te vergroten)

En nog wat fotootjes:

Kartonnen taart punten.

Een leuke traktatie: kartonnen taartpunten om te vullen met snoep e.d.

Tip:

  • Gebruik verschillende kleuren papier voor verschillende soorten vullingen (per leeftijdscategorie), dan kun je goed terugvinden wat je waar in gestopt hebt.

Comments

comments

Geplaatst in Traktatie

Geef een reactie

4 Reacties
aug 28, 2013
20:24
#1 Sandra :

ik vind het een heel leuk idee, maar jammer dat de link is weg gehaald. Nu kun je de taartjes van karton zelf niet na maken.

aug 30, 2013
07:12
#2 Marleen :

Hoi Sandra,

Fijn dat je het zag. De site waar ik het vandaan heb is volgens mij vernieuwd waardoor de link niet meer terug te vinden was. Maar ik heb ze weer toegevoegd.

Succes er mee!

feb 26, 2014
12:51
#3 Marjolein :

Wat voor papier gebruikte je hiervoor?? Gewoon printpapier of vouwkarton?

feb 28, 2014
15:00
#4 Marleen :

Ik heb iets dikker papier gebruikt want dan is het wat steviger. Maar pak niet te dik papier, want dan kan het zo zijn dat het papier niet meer door de printer gaat. Succes!

Previous Post
«
Next Post
»
Populaire berichten