Zoetezinnen.nl nu ook op Facebook!

Gepost door Marleen 0 reacties

Zoetezinnen.nl op Facebook

Ja hoor….het is zo ver, ik heb een Facebook pagina aangemaakt voor zoetezinnen.nl. Een lange tijd leek het me geen meerwaarde voor mijn blog, maar steeds vaker mis ik een soort ‘platform’ om meer interactie met de lezers van dit blog te kunnen hebben.

Ook lijkt Facebook me ideaal wanneer ik op het wereld wijde web iets leuks zie om snel te delen maar waar ik geen artikel aan ga wijden (een handige how-to die ik ergens heb gevonden, een mooie taart ter inspiratie of iets dergelijks).

Via Facebook kunnen ook vragen gesteld worden. Deze kan ik dan beantwoorden maar iedereen kan meelezen dus misschien volgen er dan nog wel meer antwoorden of tips. Of heb je zelf wat leuks gezien, dan kun je dit op deze pagina posten.

En wanneer iemand na het lezen van een artikel zelf ook iets lekkers gemaakt heeft, dan kan dat natuurlijk altijd geplaatst worden, dat lijkt me ook erg leuk.

Dus ga naar mijn Facebookpagina en zoals het zo lekker hip klinkt ;-): ‘like and share’!
(Je kunt aan de rechterzijde van mijn blog ook op het Facebook icoontje klikken onder de tekst ‘volg mij’, dan word je ook naar de pagina doorgestuurd).

Alvast bedankt en laat de reacties, vragen en aanbevelingen maar komen! Oh ja, op Facebook lees je natuurlijk ook meteen wanneer er op zoetezinnen.nl een nieuw artikel verschenen is!

♥ Marleen ♥

Comments

comments

Geplaatst in Algemeen

Geef een reactie

Previous Post
«
Next Post
»
Populaire berichten